Još jedan #pratipetak u nizu!

Izvršavam obećano i prvi ove nedelje je blog post Sajber Folk od shovlja . Oni koji su čitali da ih podsetim, koji nisu imaju link a evo i malog citata: “ Sinoć sam te guglo tražio po fejsu twitao ti majku kliko po majspejsu“.

Opasan početak,  moram priznati!

O Najbolji blogovi by Vidi WEB Top 100 uredno će Vas davdagic izvestiti na svom blogu.

Nova godina se bliži, obilazimo prodavnice pa da vas podsetim da nam je  Mahlat  ( ako se nevaram) prošle nedelje dala  link ka mogućem rešenju svih koji mogu imati  problema sa ne daj Bože kradjom, te razmišljaju gde staviti  pare kako bi se osigurali od nje. Ja taj problem nemam, jer novaca….. sem ako ne dobijem na lotu. Kako je čovek već i patentirao svoj proizvod pa da pogledamo.   Gaće koje čuvaju novac od lopova

Uverena sam da malo nas zna koje sve frizure postoje kod nas žena u zavisnosti od situacije i trenutnih emocija pa idemo po originalne ideje  naše tatjanavukic koja će  Deda Mraza lepo zamoliti Deda Mraze, predji i preko moje Staze i donesi mi novu Frizuru, ako već pamet ostaje stara. Pored toga bih  našoj  Tatjani  posebno zahvalila za  muziku koju nam  uredno svo vreme stavljala na twitter. Za nju jedno #najbolji-disk-džokej.

Nova godina kuca na vratima kako kod nas ostalih tako  i kod Mahlat. Sve moguće organizacije i provod stavljeni na jedan list. Dok sam kod još nje noćas oko 01:00 E, bre, žene, što ste tunjave a i ja sa vama,  najnovije, još se ni boja nije osušila,  a kako mudro zbori, šta da radim,  moram dodati. Uz to ne bi bilo loše ni pogledati Vaš praznicni eShop. Etarget kao i uvek je prepun dobrih ideja .

Neizostavno,  i  sve uticajnija blogerka NikiBGD sa Četiri velike ideje koje će uticati na marketing u 2010…i Coca Cola novogodišnji praznici.

Thessaloniki , najlepši grad na Balkanu kako kaže naša JelenaGrujic. Citat: Iznad gornjeg dela grada je zamak, zovu ga zidovi. Možda za to što unutar zidina i dalje živi grad. Čarobno! Ali, Zidovi su ostali u bledoj radosti, zbog vožnje uskim strmim i nepravilnim kaldrmama, gde smo se izgubili jer put nismo videli od kućica kao u bajci, raznobojnih pastelnih zidova, turskog stila, pažljivo i pod prismotrom obnavljanih, da ostane živ duh onog vremena, da ostane živa čežnja onih koji su daleko od mora i njihova uteha u toj neobičnoj ideji da svaki zid oboje drugačije“.

Želite li malo smeha tu je @eniac i post Kako znaš da si poreklom sa Balkana.

Naš mentalitet i  stvarnost nažalost može ići i u drugu krajnost, onu nimalo  smešnu Porodilišta, (ne)prijatelji beba od @Bednopiskaralo.

Nije na odmet spomenuti i novi nlog, odnosno nova verzija, mada sam ubedjena da svi twitteraši znaju već ali ovaj #pratipetak nije samo za nas već i one koji će to vrlo brzo postati pa tako da ponovim  – blog.sadclown.rs Hello Word… Or Something… SadClown. U medjuvremenu, i novi post je napisan Genetika i predrasude, toliko da znate.

Nastavak priče o brendovima Brending 2.0 Pedya i samo delić rečenice iz njega: „Mislite o svom brendu kao o mozaiku“

Želite li nešto pročitati i o Uticaju društvenih mreža na email komunikaciju samo za Vas piše  mladjahni krsto.

Ove nedelje sam od itkutak i prokka dobila i sugestiju gde još može dosta toga se saznati o SEO. Lep gest,  za svaku pohvali. Za sve one koji su mušljenja da je twitter samo za već čuveno „pikila, kakila“,  uverite se  da to i nije baš tako http://www.seomoz.org/article/search-ranking-factors kao i  Free Seo site has been chosen od vprelovac. Ne znate li engleski snadjite se kao i ja.

Malo svakidašnjice na smešan način Babina posla. Kako se ovde spominje baba ali i deda nemojte propustiti skoknuti do našeg DedaBor i pogledati E vala baš svašta?!

Za nas ženice kremasica i Nova recenzija: Reelle maska za smeđu kos. Medjutim, nemojte se iznenaditi zna ona i drugačije Eksperiment Ubuntu UI. Odaberite ono što je po Vašem ukusu i interesovanju.

Ove nedelje sam pronašla i par blogova koje do sada nisam posećivala. Toplo preporučujem Zelena vrata. Selo, sir, kajmak, pekmez i topla sećanja na dane iz prošlosti ( Neke moje crtice). Tu je i teanikolic i Cybersex Orgazmi sa minimalnim ulaganjima:Od zabave do zavisnosti.

Spomenila sam prošli put i bila u pravu. Novi post o plesu je napisan Neki novi klinci, ili – šta li nas ovo snadje?

Tu je i naša zoranaruza Braćo i sestre, ljudi:Čovek … to nedostižno zvuči! Kaže, a potpuno je u pravu: “ borite se za svoja prava, jer se niko neće boriti umesto vas!!!“

Sledi msanko koji će svima koji to još  ne znaju objasniti Kako kupovati na internetu. Prvi deo,  znači proveravajte,  sledi nastavak.

Charolija vadi svoje Papirče iz džepa i na veoma jasan način nas podseća  da u životu nije,  niti  bi valjalo,  sve  da je“ boza “ jer svaki novi problem koji je pred nama i kojeg savladamo nas samo čeliči.

Došli smo i do Dzangrizalo kojem  naravno uvek  nešto  smeta, a jednini način da to prevazidje je da odčangriza(jojjj jesam li dobro ovo napisala) . Zbog čega ovog puta pročitajte sami  Sreća, sreća, rados’.

Ove nedelje je i naša twitter prijateljica Bubullina napisala svoj prvi tekst na blogu. Naravno svi smo joj čestitali ali  želim joj i na ovaj način pružiti svoju ličnu podršku i želju da nas što češće obraduje s novim tekstovima I ja počela.

Za kraj bih se zahvalila mom novom folloveru sopran87 jer da nije noćas tamo kliknuo ostala bih uskraćena za jedan zanimljiv blog post Vredjanje ljudske inteligencije. Neko se možda neće složiti sa njim ali znam da mnogi od nas hoće.

Do sledećeg #pratipetak i novog raporta veliki pozdrav za sve!

PS1 Ne pišem e-mail, ali nek se vidi i zna jer je PeckoPivo sugerisao (a u potpunosti se slažem s njim) da je jufka zakon. Ovako Vam nije ništa verovatno jasno ali zato je tu cyberbosanka i Jufke i marketing pa vidite i sami, meni je dosta pisanja za danas.

PS2 Svi koji žele poklone kad im vreme nije (kraj januara) krenite na vreme kod kremasica jer  Kremašica deli poklone


11 responses to this post.

  1. Фала, фала… а за оно „коме увек нешто смета“, тек ће се разговарамо 🙂

    Одговори

  2. Kao sto su timelinenews izvor dnevnih vesti i traceva na twitteru, tako je ovaj nedeljni post savrsena prilika da se proveri da nam nesto nije promaklo medj’ blogovima…

    Uvek lepo sumirano, sa divnim komentarima…

    PS.hvala :*

    Одговори

  3. Sjajno sumirano 😉
    Iako u poslednje vreme imam običaj da postove ove dužine jednostavno preletim, ovaj sam sa užitkom pročitao od „korice do korice“… 😀
    Dakle, čak iako sam nešto propustio prethodne nedelje, ovde je sve to lepo sumirano – svaka čast!

    Одговори

  4. Iz petka u petak si sve bolja i bolja. Hvala što i moje „papirče“ umetnu u sve ovo, mada nisam sigurna da zaslužuje.

    Одговори

  5. Treba imati strpljenja za ovoliko linkova, ali su uvek super ovakvi postovi…
    Ekstra pregled nedelje… 😛

    Одговори

  6. Uopste nisam ni videla ovaj post, da li mi verujes! Kad ono – ti ga i napisala, i mene spomenula! Hvala ti puno! I divno sto istrajes sa rubrikom, i radis to ko zmaj 🙂

    Одговори

  7. Hvala, nisam znala da postojis ni da me citas, sto se da popraviti, napadam ti blog 😀

    Одговори

Постави коментар