O BLOGERU

E pa sad, šta reći o ovom blogeru suvislo kad to ništa u njenom životu nije. Ono što znam, je da sam Vera Mladjan (još uvek) a da me od nedavno svi  u ofline i online životu zovu Verkić. Da imam ponešto godina, ali vrlo mlada u duši i telu spremna još uvek na sve moguće izazove ovog našeg dragog nam života.

Nezaposlena, ali prezaposlena. Učim, čitam, crtam, iznad svega volim ovaj moj blog, twitter i sve drugare i prijatelje koje sam upoznala preko njega a od kojih sam toliko mnogo naučila i bez kojih više  Verkić ne bi bila to što jeste.

Po drugi put sretno udata. Majka prelepe ali lude ko struje kćerke (umetnula se na majku – ljubi je majka) i ponosna baka dvoje unučadi.

Možda sutra dodam još ponešto.

Obećala sam da ću dodati još ponešto, medjutim ova džepna venera je toliko komplikovana a životno iskustvo  toliko  veliko, da je teško izdvojiti  nešto konkretno u par rečenica.

Svaki moj blog post obiluje podacima o mojim uspesima i padovima, mojim razmišljanjima, maštanjima i svakodnevnicom kroz koju prolazim uzdignute glave. Nekad sumornom  i tužnom, nekad lepom i uzbudljivom.  Ne odričem se ničega i ne stidim se ničega.

Kad napišem nešto tužno pišem jer to zaita jeste tako, niti dodajem niti izmišljam, kad sam vesela kažem da sam vesela. Na neki način uživam i u jednom i u drugom…….uživam jer postojim, živim ovaj život kakav mi je dat ali se i lavovski borim ne bi li ga učinila boljim.

Svaki  tekst koji budete čitali je delić mene i kroz niti blog postova utkaću ceo svoj život. Ovaj  blog  je moj skupoceni persijski tepih prepun šara, sitnih zbijenih jedni do druge, a  kroz njihovu celinu sami ćete otkriti i prosuditi vrednost.

7 responses to this post.

  1. hvala najljepša venero :-))

    Одговори

  2. Pa dodaj jos ponesto 🙂

    Одговори

  3. Hvala sto delite sa nama…
    Nema pretvaranja u zivotu… cesto me ljudi pitaju ,pa Kaca , sto si namrgodjena…uvek kazem, pa nisam raspolozena…jednostavno ne mogu da krijem osecanja…mene nesto kad mori, umori me, umori mi facu, sve…
    ali zato kada sam vesela…tada ne pitaju, tada upijaju i traze jos 😀

    Prikljucujem se ovoj velikoj druzini pratilaca vaseg bloga…:D
    Veliki pozdrav!

    Одговори

Постави коментар