CV VERA

CV  na  drugačiji način.  Malo kreativnosti nikad nije na odmet!

Idemo malo i dalje. Kako sam ja radila na mnogim radnim mestima  (mada nisam ptica selica nego takav sistem beše) da sam u gornju sliku dodala radno iskustvo,  preglednost i lakoća čitanja bi izgubila svoju draž. Ali kako se obično i kaže CV se piše na ne više od dve strane, te  smatrajte ovo drugom stranom.

– Predškolska ustanova “ Vera Gucunja“  2008. g. – 2009. g.  Posao van struke, mada  dokaz da umem i sa decom 🙂 što nije nimalo lako (većina će se složiti)

– TZUR „Fenix“ 2006 g. – 2008 g. Prodavala, nabavljala, pekla, servirala (usluživala), vodila kompletno knjigovodstvo, otključavala i zaključevala. Mala trgovinica i ugostiteljski objekat koji su radili odlično u jednom  selu,  sve dok  mladi nisu emigrirali iz sela u grad kako to obično i biva (pobegli). Nezamenjivo iskustvo kao i s ničim drugim uporedivo.

– Razna privatna preduzeća (manja i veća) uglavnom trgovinska i gradjevinska 1992. g. – 1996. g.  U svakom od njih na radnom mestu   komercijaliste  i to kako u  nabavci tako i  prodaji.

– PK „Sombor“ Sombor 1984. g. – 1989. g. U sklopu nekadašnjeg velikog Kombinata obavljala sam posao knjigovodje, komercijaliste, planera i analitičara, da bi pre samog raspada istog obavljala i posao  sekretarice direktora Interne banke Kombinata. (ma kako to kome zvučalo, ali veoma odgovoran, naporan i  zanimljiv posao) gde sam prvi put i shvatila da rad sa ljudima može pružati veliko zadovoljstvo.

– Fabrika nameštaja „Sloga“ 1984. g. na mestu komercijalnog referenta u prodajnom odeljenju

Mogu reći da sam imala dosta bogato (iako ne tako dugotrajno)  radno iskustvo. Radeći na svim nabrojanim radnim mestima mogu reći da sam stekla iskustvo i znanje putem  prakse koju mi ni jedna škola  ne bi mogla pružiti.

U životu mi je  uvek bilo važnije pokazati  radom svoje znanje nego pukim nabrajanjem i pričom te sam  osmislila  i uradila jedan mali sajt koji možete videti OVDE. Sajt je još u izradi, ne funkcioniše dosta toga, čak iz ne mogućnosti plaćanja  hosta i domena stavljen je na besplatan host gde naravno nastaju problemi. Naime,  nekome se sajt  učitava, nekome pak ne. Kako sam rekla i na twitteru dobra tema za razmišljanje naših programera koji su to sve razlozi VIDIME – NEVIDI me sajtova na besplatnim servisima a jedini  su dostupni (nažalost)   još uvek   mnogima od nas.

6 responses to this post.

  1. Posted by tatjana vukic on 16. фебруара 2010. at 15:42

    Super Vera, svidja mi se! Najzad jedan CV koji pokazuje i čoveka/ženu iza cifri i nacifranog… a i jedan karakter koji se snalazio u burnom životu Srbije! Nije samo škola kad se sedi u klupi… ovo je škola života.. a time i iskustvo koje nemožeš da dobiješ listajući udzbenike!! Ko je shvatio životnu parolu „snadji se“ razumeće i ceniće tvoj CV!! Inače, Sajt se kod mene vidi! Sve funkcioniše i po švabski! 😉

    Одговори

  2. nice post. thanks a lot for the information

    Одговори

  3. Postovana Vera,

    Zelim Vam puno uspeha u daljem radu na ovom zanimljivom i zaista zivotnom blogu.

    Udruzenje e-Razvoj
    Predsednik UO
    Slobodan Krstic

    Одговори

Постави коментар